Slowcooking
Iedereen heeft het er tegenwoordig over. Ook wij besteden er veel aandacht aan, slowcooking. Je eten wordt een sensatie, alle smaken komen goed bij elkaar, al ben je geen chef, zelfs dan kan je een koningsmaal op tafel zetten. Het zijn een paar uitspraken die je misschien wel eens voorbij hebt horen komen, wat gezegd wordt over werken doormiddel van slowcooking. Maar er zit wel degelijk een kern van waarheid in. Eten bereiden doormiddel van slowcooking is echt niet moeilijk en inderdaad je recept is intens van alle smaken.
Nou kan je dit ook mooi doen met BBQ. Hoe, vraag je je misschien af. Dat gaan we je uitleggen. Het komt wel voor dat je gewoon onwijs veel zin hebt om te BBQ maar dat je gewoon minder tijd hebt als normaal doordat je het erg druk hebt met werk, de kinderen, het huishouden. Er zij voldoende reden dat het gewoon niet lukt. Als je dan toch onwijs zin hebt om een mooi stuk vlees met BBQ smaak te eten kan je het proces wat vergemakkelijken. Niet versnellen. Dat is niet mogelijk. Maar dan zal je denken, ja ik heb geen tijd, hoe dan? Doormiddel van met een Slowcooker te werken.
Eerst even een kleine uitleg wat een slowcooker doet. Hij bereid je eten op het moment dat je aan het werk bent, ligt te slapen of bezig bent met het huishouden. Je hoeft er niet fysiek bij aanwezig te zijn. En dat is nou net wat jouw tijd scheelt. Voor een technisch uitleg over de werking van een slowcooker verwijzen we je door naar de fabrikant. Maar van elke slowcooker is de werking het zelfde.
Het voordeel is dus dat je niet 8 uur achter je BBQ hoeft te staan om je ribbies of je pulled pork in de gaten te houden. Bij een slowcooker blijft dat constant goed op de juiste tempratuur. Het enige wat je van te voren of juist achteraf zou moeten doen. Voordat je je gerecht in de slowcooker legt of nadat het klaar is als je hem eruit haalt is respectievelijk, roken van te voren of af grillen achteraf.
Wij zullen ook wat recepten vanuit de slowcooker online zetten onder het item recepten. Je moet nier nu ineens denken dat wij helemaal om zijn om het ons makkelijker te maken en voortaan altijd op die manier aan de slag te gaan. Maar voor de drukke man of vrouw is dit een ideale oplossing.
Wij blijven uiteraard gewoon de kolen opstoken op de BBQ!