Wij branden onze vingers er wel aan!
 

Hamburgerpers

Hou je van hamburgers maar niet diegene die je in de supermarkt koopt en kan en klaar zijn. Waar je eigenlijk niet van weet welke kruiden erin zitten. Dan is dit apparaat echt een must. Je kan hiermee zelf je hamburgers maken. En dan ook allemaal in het zelfde formaat.  Dat is natuurlijk helemaal ideaal. Dan krijg namelijk ook geen tuin gevechten tussen mensen die de grootste en lekkerste hamburger willen hebben.

Hij werkt als volgt. Je zorgt eerst dat je je gehakt op de juiste en lekkerste wijze hebt gekruid. Vele recepten hiervan zijn overal op het internet te vinden. Vervolgens zorg je ervoor dat de kruiden en het gehakt lekker kunnen intrekken. Dus zet het gehakt met de kruiden in de koelkast en wacht even 30 minuten.

Vervolgens haal je het eruit en ga je gehaktballen draaien. Zorg hierbij ervoor dat het gehakt goed gerold wordt zodat het goed plakt. Dus lekker veel druk uit oefenen op de ballen. Als je dit gedaan hebt leg je het gehakt in de pers en druk hem stevig aan. Je zal zien dan aan de zijkanten het overtollige gehakt er tussen uit komt. Dit is natuurlijk erg want dit kan je weer gebruiken in je volgende hamburger. 

De hamburgerpers is er in meerdere maten. En ook zijn er verschillende maten. Via deze link, vind je gemakkelijk vele vormen en maten.