Veel gestelde vragen
Waarom wordt vlees vaak ingepakt en op de BBQ gelegd?
Vaak zie je in gerechten dat vlees wordt ingepakt en op de BBQ gelegd. Dit is een veel gestelde vraag. De reden hiervoor is niet alleen het vlees sappig houden en zorgen dat het niet uitdroogt. Maar meestal dient het om te zorgen dat de juiste kerntemperatuur wordt bereikt. Dit is bijv nodig bij een procureur. Deze moet lang op de BBQ en als hij niet ingepakt wordt krijg je de temperatuur niet op de juiste wijze omhoog.
Kan ik adverteren op BBQINFO.NL?
Ligt eraan hoe je het bekijkt. Wij doen wel aan BBQ gerelateerde producten aanbevelen als we er eerst zelf mee hebben gewerkt. Daarnaast benaderen wij of wij worden benaderd door bedrijven die uitsluitend BBQ producten verkopen. U kunt voor verdere vragen hierover met ons contact opnemen middels het contactformulier. Wij doen er alles aan om u zsm een reactie terug te geven.
Heeft BBQINFO.NL ook een winkel?
Nee, helaas niet. Je weet nooit wat de toekomst gaat brengen maar in eerste aanleg is dat niet de bedoeling van een informatie site.
Hoe kom ik met mijn BBQ evenement op de site?
Nu moet je nog het contactformulier invullen. Dan zetten wij het voor je op de BBQINFO.NL. Wij zijn bezig dat organisaties een account kunnen aanmaken en het er zelf op kunnen plaatsen, maar dat is nog in ontwikkeling.
Staan jullie ook op BBQ evenementen of geven jullie workshops?
Wij geven helaas geen workshops, daar hebben wij helaas de ruimte niet voor. Maar ook hierbij weten we niet wat de toekomst gaat brengen, dus we sluiten het niet uit. Wij komen wel naar evenementen. En bezoeken deze omdat we fan zijn. We zullen er dan ook over schrijven op BBQINFO.NL.